Programa 150: Pepet i Marieta, Desembre, Ocells, la Moto del Monaguillo, Celeste Alias, Josep Alemany, Muyayo Rif, Pol Cruells, Bonus track: Namina feat Mazoni

Us presentem l’edició 150 del Fórmula.CAT amb més novetats que mai! Ha sigut gràcies al segell Microscopi que ens ha fet arribar un pack molt interessant de novetats. Les hem escoltat totes! Eren Celeste Alias, Josep Alemany, Ocells, Muyayo Rif, Maria Lamata (que ja coneixem d’anteriors edicions del programa) i el bonus track (cançó en anglès) de la mà de Namina fet Mazoni.

Per altra banda també us hem presentat la música de “La moto del Monaguillo” (amb membres de l’extinta Quicos), el single exclusiu de Pepet i Marieta “Nemo’n de festa” i el nou projecte de les germanes Noemí i Carlota: Desembre, amb El Millor moment.

Per una errada de guió, durant el programa fem referència a “Quicos” quan en realitat volem fer referència a “La moto del Monaguillo”, encapçalada per Emili Sastre – Membre present tant a l’extinta Quicos com l’actual banda.