Programa 144: Inèrcia, Hora de Joglar, Ran ran ran, Enzel, Blaumut, Falciots Ninja, 4Hiverns, Maria Lamata, Gloom

Quin programa més dens! L’edició 144 del Fórmula·CAT vé carregada de novetats superinteressants i per a tots els gustos musicals! El millor és escoltar-ho directament 🙂 Però les novetats destacables són:

Presentem el “Inèrcia”, amb una adaptació al valencià de la cançó Copenhague de Vetusta Morla. Una mica de Swing amb els “Hora de Joglar” que ens presenten el seu disc “Present” (Descàrrega gratuïta).

Escoltem també el nou disc de  “Ran Ran Ran”, “L’hereu”, enregistrat i produït per Arnau Vallvé (Manel). També n’estrenen el videoclip ‘I un vers’.

Avui tornen a sonar els Enzel i el seu nou treball “Capità Ibuprofè”. En aquest cas “La del Verí” coincidint amb l’estrena del videoclip.

Un dels plats forts és el primer single del tercer treball de Blaumut: Equilibri  (veurà la llum el proper 17 de Març).

Descobrim també els “Falciots Ninja” i el disc “Com fa tothom”. Destacar que darrera de Falciots Ninja hi ha Albert Rams, cantant i compositor de l’antiga MiNE!

Més novetats que sonen: 4Hiverns i el seu disc Decimals, n’escoltem “Aturem l’Ham” del qual també estrenen videoclip.

Ja a la recta final, descobrim  la fusió de jazz i funk de Maria Lamata i la seva banda que ens presenten “Ets un Desastre”.

Finalment, la darrera cançó del programa és en anglès! Inèdit al nostre programa però l’ocasió s’ho mereix: Els Gloom presenten el disc NUU. Definit com “electrònica crecpuscular”, destaquem que la cantant és l’actriu Aida Oset (El Cor de la ciutat, Cites).