Programa 139: Novetats: Marcos Franz, Gener, David Goretti, Gertrudis i Lapsus

Acabem l’octubre amb l’edició 139 del programa plena de novetats interessants!

Hem descobert la faceta musical de l’actor Marcos Franz (Gerard a la sèrie Merlí), que ens presenta el seu treball “Start”.

També ens presenten nou disc els Gener, el seu segon disc “Oh Germanes”. N’hem escoltat un parell al programa. De tornada cap a casa parem a Sant Jaume d’Enveja i coneixem la música d’un cantautor emergent (David Goretti) que ens presenta la cançó “Superman del Delta”, en contra del transvassament de l’Ebre.

Al programa també han sonat un parell del més nou de Gertrudis (“Aire”, recent tret del forn) i finalment marxem cap a la Garrotxa per conèixer la música i el nou treball dels olotins Lapsus: Compte Enrera. N’hem escoltat un parell, una de les quals és el single presentació “M’agrades” on en el seu videoclip hi apareix l’actriu Júlia Creus (la Mònica a la sèrie Merlí, casualment amb lligams sentimentals amb en Gerard en la primera temporada, del que hem parlat abans).

Gaudiu-lo!!