Programa 113: Els Catarres, Minova, Màia, Desconeguts, Okey OK, Anaïs Vila

Després d’un mes sense emetre cap programa, tornem amb l’edició 113 del Fórmula.CAT amb moltes novetats preparades per a que les descobriu!

Ja tenim a les nostres mans el disc sencer (ja sabeu, en descàrrega lliure) dels Catarres (Big Bang) i ha sigut bastant protagonista del programa. A banda, hem descobert els Minova, els Maia, la jove cantautora Anaïs Vila, hem fet un altre tast dels Desconeguts (els vam conèixer en l’edició anterior) i finalment, uns altres protagonistes del programa 113 han sigut els Okey OK. Hem escoltat un parell de cançons del seu segon disc: Karma, i alerta amb els darrers minuts del Fórmula.CAT perquè hi ha quelcom inèdit… 🙂

Totes aquestes novetats amenitzades, com sempre, amb clàssics Fórmula.CAT. Avui en concret de la mà de Sopa de Cabra, Raydibaum i Minimal 21.