Programa 45: Acústic i Entrevista grup Orígen; Novetat A.M. Bcn-NY, Blaumut i Mas Style

Al programa 45 hem tingut als estudis el grup Orígen (Conca de Barberà) per parlar de la seva cançó presentació “Gent Catalana”. Ens l’han tocat en directe en format acústic i també ens han regalat una cançó inèdita en directe: Un, dos, tres, comença el bals.
A banda, hem presentat el duet A.M. amb el seu treball Barcelona-NY, on els dos membres composen les cançons via internet i intenten aproximar les dues cultures a través de la música. També ha entrat al programa com a novetat els Blaumut, i per amenitzar la festa el M.H. president ballant al ritme del koreà PSY: Mas Style!

Pastora – Una Altra Galàxia
Els catarres – Tots menys tu
Entrevista Orígen
Acústic Orígen: Gent Catalana (Video)
Acústic Orígen: Un dos tres, comença el bals
Blaumut – Pa amb oli i sal
Polònia – Mas Style
Acousters – Amants
A.M. – Barcelona-NY – El Desert De La Memòria
Caliu – Tot és començar
Lexu’s – Fràgil
Sopa de Cabra – Naixent cada matí

13 pensaments a “Programa 45: Acústic i Entrevista grup Orígen; Novetat A.M. Bcn-NY, Blaumut i Mas Style

 1. Website ammonium Autor de l'entrada

  It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 2. Educational videos for 3rd graders look at this website Autor de l'entrada

  I was curious if you ever thought of changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

 3. adobe illustrator Full Article Autor de l'entrada

  Aw, this was a very nice post. In concept I want to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and certainly not appear to get something done.

 4. garden soil index Autor de l'entrada

  I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.