Playlist del programa 27 del dia 30-03-2012

Ja podeu escoltar el Fórmula.CAT edició 27 on hi podrem conèixer més a fons el el grup Acousters ja que els hem entrevistat perquè ens parlin del seu treball. També ens han tocat tres cançons en directe, una de les quals està inclosa al programa (La Mà) i les altres dues les podeu veure i escoltar a la secció d’acústics. La nostra preferida és “Amants”.
A banda, hem descobert la jove cantautora Joana Serrat i hem sentit la nova cançó en català de Macaco que extraiem del seu darrer treball. També ha sonat el grup de les Terres de l’Ebre “Crator” i una mica de música festiva amb els Ressaka. La llista a continuació:

Rosa Luxemburg – Himne Nihilista
Macaco – No sóc un il·luminat
Sanjosex – Quan es fa de nit
Acousters – Amants
Sopa de Cabra – Seguirem Somiant
Entrevista Grup Acousters
Cançó en directe: Acousters – La Mà
Joana Serrat – Princesa de Colors
Crator – Baobab
Bizarre – Sé
Ressaka – La ciutat
Els Pets – Munta-t’ho be

37 pensaments a “Playlist del programa 27 del dia 30-03-2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.