Playlist del programa 25 del dia 16-03-2012

Al programa 16 hem parlat amb el grup de rock CLAM de la Selva del Camp i hem descobert dues novetats: els Acousters i Faèrica. També hem descobert “Ets”, una nova cançó de la formació Nucli, que toquen Dance cantat en mallorquí. També ha sonat una de les noves dels amics de les arts, i una mica de música televisiva amb Mazoni i la seva cançó especialment composada per la serie de detectius KMM. A la recta final del programa hem fet un intens repàs a la història de la música en català gràcies a Cop de Rock. Llista de cançons sencera a continuació:

Txarango – Un pam de nas
Acousters – Se t’escapa el temps.mp3
Nucli – Ets
CLAM – No hi ha rics sense pobres
Mazoni – Nedar Contracorrent (BSO KMM)
Els amics de les Arts – A aquestes Alçades de la Pel·lícula
Faerica – Morfeu i Julieta
Cançó Freak – Pujol Catarres
Entrevista grup CLAM
Joan-Pau Chavez – Melic del Món
Cop de Rock – Medley Cap De Setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.