Playlist del programa 22 del dia 24-02-2012

Al programa 22 hem descobert, en primícia, el single presentació de NUCLI, formació que barreja el Pop i Dance i que poc a poc anirem descobrint. També descobrirem més coses del cantautor Dídac Rocher gràcies a l’entrevista que li hem fet per parlar-nos del seu darrer treball: Porpra. Per últim, hem descobert la novetat de Mishima: L’Amor Feliç. Totes aquestes novetats entre la millor música en català del país: (Continua Playlist sencera)

Raydibaum – Món al revés
Anna Roig I L’Ombre De Ton Chien – Bigoti Vermell
Els amics de les Arts – Miracles
Dídac Rocher – Petjades
ENTREVISTA DIDAC ROCHER
Pepet i marieta – sense carnet jove
Mishima – l’Amor Feliç
Cançó Freak dedicada als Sogres: HEY YEA (Grup Flaix)
Sanjosex – Temps i Rellotge
Gossos – El Gos
Nucli – Puc
Sopa de Cabra – Tot Queda Igual
Sangtraït – El guerrer

52 pensaments a “Playlist del programa 22 del dia 24-02-2012

  1. Agorafobi ve diğer fobiler Autor de l'entrada

    Online terapi, zaman, mekân gibi engeller ile yüz yüze terapi imkanı olmayan, dışarı çıkmasına engel olan bir rahatsızlığa sahip olan kişiler için oldukça faydalı bir yöntemdir. Online terapi ile birlikte danışan veya terapist dünyanın neresinde olursa olsun terapi yapılabilmesi mümkündür. Online terapinin yapılabilmesi için, danışan ve terapistin belirli gün ve saatte randevulaşması ve bu saatlere uyum sağlaması gerekmektedir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.