Arxiu de la categoria: Podcasts

Programes gravats

Programa 89: Monogràfic Raydibaum i Txarango

Esperem que us agradin els Raydibaum i els Txarango! Perquè el programa 89 vé carregat de música d’aquests dos grups. Coincidint amb la sortida del seu darrer treball (Estructures sota Terra i SomRiu respectivament) hem decidit dedicar gairebé tot el programa a presentar-vos cançons d’aquests darrers treballs, tot barrejant-ne alguna d’anteriors treballs.

També s’hi ha colat alguna cançoneta d’altres grups que recentment ens presentaven també disc nou. Descobreix-ho tu mateix escoltant el Fórmula.CAT on vulguis i com vulguis! Subscriu-te al podcast d’Itunes o bé des d’aquí mateix:

Programa 88: Entrevista Xavieruga. Novetats: La Bundu Band, Els Nous Amants, Udols. Directe Catarres dsd Girona

Al programa entrevistem el cantautor Xavier Lizana (Xavieruga) per parlar-nos del seu projecte artístic: Xavieruga. Al final del programa hem connectat en directe amb el Teatre de Girona on es celebraven els premis Enderrock, just en el moment que tocaven els Catarres.

Les novetats d’aquesta setmana són el darrer treball de La Bundu Band (Sembrant Beats, Recollint Revolució) i el grups emergent Els Nous Amants (amb Fred a les Mans) i Udols, banda de Rock dels 90s que torna a la càrrega amb el millor rock en català.

Programa 54: Minimal21, Sense Sal, Atversaris, Jet (amb entrevista), Clepton, Les Painomi

Després de dues setmanes sense programa tornem amb l’edició 54 carregada de novetats! Com ara els Minimal 21, els Sense Sal, rap del darrer treball d’AtVersaris, una mostra del proper disc de Les Painomi i també parlem amb en Jet (guitarrista dels Clepton, que també descobrim avui), que ens explica una iniciativa bastant peculiar (Amb pèls i senyals)…

Mazoni (Si els dits fossin xilòfons) – Memòria
Minimal 21 – Ariadna
Entrevista a en Jet
Jo, Jet – Nous camins
Clepton (Sentit únic) – Sentit únic
Cançó Friqui: APM? – De què vas?
Sense Sal – Ara
Sopa de Cabra – El Far Del Sud
Les Painomi – PHILLIPE PETITE
Atversaris (No Fear 2013) – Una vida de luxe
Amelie (Es el Moment) – DEIXA’M VOLAR
Acousters (Darrere la Porta) – Darrere la porta
Okey Ok – El meu moment
Blaumut – Pa amb oli i sal

Boca Ritmes 2007-2008

Música en català, diversos estils i grups emergents
Boca Ritmes és el programa que durant els anys 2007 i 2008 ha sonat setmanalment amb música catalana i descobrint grups emergents